Megújult a Gépjárművek Tanszék honlapja!

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Örömmel tudatjuk, hogy megújult a BME Gépjárművek Tanszék honlapja. Az új honlap Drupal alapú tartalomkezelő rendszer. Tartalomkezelő rendszer azaz Content Management System (CMS), ami elsődlegesen különböző tartalmak bevitelére és rendszerezésére használható, egyszerre több felhasználó támogatásával. Valójában ez azt jelenti, hogy internetes publikációk, híroldalak készítésére használható az eszköz.

 

Régi oldalRemélhetőleg az új felépítés mindenki tetszését elnyeri és lehetőséget teremt mind a munkatársak, mind pedig a vállalkozó szellemű diákok részére, hogy részt vegyenek az oldal tartalmainak szerkesztésében, az ismeretek széles körben történő terjesztésében.
Célunk, egy modern, könnyen és interaktívan, folyamatosan élő oldal kialakítása és fenntartása, amihez minden további ötletet és segítséget szívesen veszünk.

Amennyiben véleménye, észrevétele van a látottakkal, használattal kapcsolatosan kérjük, ezen észrevételeit küldje meg számunkra, hogy beépítsük fejlesztéseinkbe. Jó böngészést kívánunk!

 

Üdvözlettel:

BME Gépjárművek tanszék

CsatolmányMéret
Régi nyitóoldal169.49 KB
Régi főoldal191.12 KB